Första dagen på semestern

Jag Hatar Dig

Som jag längtat efter semester!

Det har vart ett intensivt arbetsår och jag har på sista tiden allt mer känt mig som en urvriden skurtrasa, utan ork eller energi. Det är fruktansvärt härligt att kunna koppla bort alla tankar på arbetet och kunna göra vad fan som faller en in.

Det första som jag gjort denna semester, är att färdigställa singeln Jag Hatar Dig. En fåordig, känslofull dansgolvslåt dedikerad till några av de nötter jag stött på genom åren; av vilka några få inte förtjänar annat än rent hat.

Jag laddade precis upp låten samt Cover art mm via min musikdistributör. Så fort låten finns tillgänglig via de stores jag valt, så publiceras detta på min blogg.

Under tiden önskar jag er alla en trevlig sommar! Ja, med undantag för vissa rikspuckon då..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *