Faihido’s hemsida är nu klar!

www.faihido.com

Så var arbetet äntligen klart med Faihido’s hemsida.

Det tog ett X antal idéer och månader innan jag satte formen för hur hemsidan skulle se ut. Men det räcker ju förstås inte med en snygg idé. Resultatet skall ju lira piano på samtliga webbläsare, oavsett plattform (dator, mobil, platta osv). Hemsidan kan ju inte heller vara innehållslös, utan texter och musik måste tas fram och läggas in. Givetvis måste bror min (Sebastian Holm) få möjlighet att uttala sig om resultatet också. Han är ju inte en obetydlig del av tvåmanna-musikgruppen Faihido :)

Kort sagt, det har tagit lite tid. Man skall ju hinna med lite annat i livet också med familj, barn och så vidare.

Som man säger på engelska “Credit where credit is due”. Jag måste få framföra mitt tack, bl.a. till min fru Elin Holm för den fina naturbilden som är tagen ute på Gålö, vilket utgör bakgrunden på hemsidan. Faihido’s, numera välinarbetade, avatar är framtagen av ytterligare en talangfull bror, nämligen Tobias Holm.

Gillar ni Faihido, så ge oss gärna en ‘like’ på Facebook

Även min personliga hemsida har fått ett nytt utseende. Då jag plockat bort vissa låtar från Itunes/Spotify m.fl. nätbutiker, så kändes det bara fel att skylta med reklam för dessa längst upp på hemsidan.

Jag har nöjt mig med att välja ett gratistema för WordPress, kallat “Editor”, denna gång. Om och när inspiration kommer, så kan det väl hända att jag gör om även min personliga hemsida från grund upp. Men just nu duger detta finemang ska ni se.

Det var allt för nu.

Ha det gött :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *