Årets första singelsläpp “Nattsvart”!

Faihido har släppt sitt första singelsläpp för 2018 – “Nattsvart“.

Singeln finns tillgänglig för strömning- och digitalt köp från bl.a. följande distributörer:

Låten kommer snart att finnas hos fler distributörer (bl.a. Apple Store).

Jag (Mathias) har valt att personligen gå in och kommentera denna låt; Något jag aldrig brukar göra. Vanligtvis lägger vi bara till en kortare summering av vilken genre låten tillhör exempelvis. Men anledningen till att låten ens kom till var på grund av en tragisk och exceptionell händelse.

Mitt passus på sociala media löd:

Jag vart helt förstörd när en nära vän nyligen valde att ta sitt eget liv. Det finns frågor som aldrig kommer få ett svar. För mig har det tagit tid att behandla det som hänt; I den långa processen föddes embryot till denna låt. Vila i frid min vän

Med dem orden avslutar jag detta inlägg.

Ett inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *